De nieuwe site

De nieuwe site

Je zult je vast en zeker afvragen wat ik nu weer van plan ben te doen met de site. De site zit zoals je ziet weer in een nieuwe jasje en niet alleen het uiterlijk zal veranderen.

Oorspronkelijk zou ik de site gebruiken als een soort van achter de schermen plaats voor mijn YouTube kanaal, maar de plannen zijn veranderd. Ik vind het zeer leuk om mijn menig op bepaalde onderdelen te geven, en dit doe ik al heel veel op Twitter. Maar ik wou een plek hebben waar ik echte lange opiniestukken op kon publiceren in plaats van gelimiteerd te zijn door het maximale aantal tekens op Twitter. Dus ziehier het vernieuwde Jarrin.be waarop ik dus opiniestukken en andere soort blogposts zal plaatsen.

Geniet van de veranderingen.

Jarrin

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen